Конкурс за лого на Форум Културно Наследство

Задачи и условия на конкурса:

1. Поканата е към всеки с отношение към културното ни наследство, доброволно и безвъзмездно желаещ да подкрепи инициативата, като даде своя принос, с творчески ентусиазъм, креативно мислене и талант за създаване емблема на ФКН.
2. В настоящия конкурс може да участва всеки – физически лица, колективи и юридически лица.
3. Основна цел на конкурса – изработване на лого, което да отразява най-ясно принципите, зад които стоят организациите членове на форума.
4. Избраното предложение ще стане официално лого на Форум Културно Наследство
5. Конкурсът е открит.
6. Авторът на избрания проект ще запази авторските права върху своя продукт, като Форумът ще може да използва изображението като свое официално лого в своите документи (кореспонденция, презентационни материали, уебсайт и др.)
7. Логото на Форум Културно Наследство няма да бъде свързано с изработка и продажба на рекламни и др. материали.

8. Предложенията се изпращат на адрес contact@heritage.bg до 23.59 ч. на 15.01. 2016г. Към писмото следва да се включва име и фамилия и телефон за връзка с участника.

Цялото задание на конкурса прочетете ТУК!

4 мнения за “Конкурс за лого на Форум Културно Наследство

 1. В детайлите за конкурса пише, че логото трябва да съдържа името на Форум Културно Наследство и на български, и на английски. В такъв случай може ли някъде да напишете официалното име на конференцията на английски, защото никъде не го намерих. Само Heritage ли е, Forum Cultural Heritage ли е, или същото име, но написано на латиница?

  Харесвам

 2. Здравейте, от заданието се разбира, че логото трябва да е комбинирано с името на организацията на български и английски, но не става ясно дали да фигурират заедно на двата езика, или да бъдат комбинирани с логото по отделно?

  Харесвам

  • Здравейте,
   Логото трябва да се разработи като самостоен елемент, но е добре да се предложи комбинация с името на организацията, отделно за двата езика: лого+име на български език; лого+име на английски език.
   Благодарим за въпроса и успех!

   Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s